Senioren dansmariekes

Van links naar rechts: Melissa Smit, Denise Ruigrok, Fay de Groot, Anne van der Meer, Jolien Kortekaas, Tessa Meiland, Nina Meiland, Lotte Pebesma, Aïsha Smit en Luna Zonneveld

De senioren dansgarde van de Duinknijnen is een enthousiaste groep meiden die graag optreden tijdens het carnavalsseizoen. Zij trainen van begin september tot aan de carnaval om de garde- en showdans vlekkeloos te laten verlopen. Dit gaat onder leiding van de trainsters Lizz Bakker en Marise Borst de begeleidsters Yulli Geerlings en Maxine van Berkel.

Van links naar rechts: Lizz Bakker, Yulli Geerlings, Maxine van Berkel en Marise Borst.

Ieder jaar proberen zij weer een nieuwe, spectaculaire showdans neer te zetten. Na het carnavalsseizoen belandt deze showdans kleding op zonder. Dit is natuurlijk zonde en daardoor verkopen zij sinds een aantal jaar de showdanskleding graag door.

Bent u geïnteresseerd in onze kleding ? Zijn er andere vragen ? Of wil je je opgeven als nieuw danstalent? Mail dan naar: dms@duinknijnen.nl De leiding van de dansgarde neemt dan zo snel mogelijk contact op.

Onze meiden graag volgen tijdens activiteiten ? Like ons dan op FaceBook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!